Ένα νόστιμο πιάτο με χοιρινό και μουστάρδα περιτυλιγμένο από λεπτές φέτες από κολοκυθάκια, ο συνδυασμός των γεύσεων και μόνο, σας προσκαλούν να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή..
Υλικά:
400 γραμμάρια χοιρινό2 κολοκυθάκια
2 κουταλιές μουστάρδα
50 ml μπύρα
1 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια μας σε λεπτές φέτες και τηγανίζουμε για μερικά λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 2

Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, βασιλικό, σκόρδο σε σκόνη, αλάτι και το πιπέρι
Βήμα 3

Κόβουμε το κρέας σε λωρίδες και το τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, Σβήνουμε με την μπίρα και το αλάτι.
Βήμα 4

Προσθέστε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά.
Βήμα 5

Τέλος, σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα της μουστάρδας. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.
Βήμα 6

Καλή σας Όρεξη!