ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Σπιτικές γρανίτες

    1
    Τίποτα δεν είναι πιο δροσιστικό από μια γρανίτα με φρούτα, ειδικά όταν πρόκειται για τα δικά σας  φρέσκα φρούτα! Είναι μια πραγματική απόλαυση γεύσεων  στο στόμα σας.  Είναι διασκεδαστικό να δοκιμάσετε διαφορετικούς συνδυασμούς ανάλογα με το τι φρούτα θέλετε να δοκιμάσετε. Μπορείτε ακόμη και κονσερβοποιημένα φρούτα, όπως ανανά, να προσθέσετε  θα είναι νόστιμο! Οι δυνατότητες  σας είναι ατελείωτες. Είναι διασκεδαστικό να πειραματιστείτε και να βρείτε τη δική σας γεύση!  με αυτά τα  όμορφα πολύχρωμα στρώματα!

    Υλικά:

    2
    Φρέσκα φρούτα. Περίπου ένα φλιτζάνι για κάθε στρώμα που σκοπεύετε να κάνετε.
    Ένα πλαστικό κύπελλο και ένα ξύλινο ραβδί
    Μίξερ
    Ζάχαρη κα νερό

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    3
    Γρανίτα με  λάιμ,  ροδάκινα και  φράουλες. Ξεκινήστε με ένα ένα  φρούτο. Κόψτε το σε κομμάτια και βάλτε το στο μπλέντερ μαζί με τουλάχιστον μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη και περίπου δύο κουταλιές της σούπας νερό.


    Βήμα 2

    4
    Μετά την ανάμιξη πρέπει να γίνει   λείο, δοκιμάσετε για τη γλυκύτητα. Ανάλογα με την ωριμότητα και το τι φρούτα που θα επιλέξετε, η ποσότητα  της ζάχαρης  μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό.Χύστε το πρώτο στρώμα μέσα στο καλούπι για γρανίτες  και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για τουλάχιστον 20 λεπτά ή μέχρι να παγώσει.


    Βήμα 3

    5
    Ενώ περιμένετε, μπορείτε να πάρετε τα άλλα φρέσκα φρούτα και να τα βάλετε στο μπλέντερ ώστε να είναι έτοιμα  να τα  προσθέσετε.

    Βήμα 4

    6
    Αφού έχετε προσθέσει όλα τα στρώματα σας, αφήστε το να παγώσει για τουλάχιστον 8 ώρες για να σκληρύνει εντελώς.

    Βήμα 5

    7
    Για να αφαιρέσετε το καλούπι, ρίξτε λίγο ζεστό νερό γύρω από το καλούπι.

    Βήμα 6

    1
    Τώρα μπορείτε να τις δοκιμάσετε!
    Σπιτικές  γρανίτες
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή