Μίνι πιτακια με σπαράγγια και τυρί, νόστιμες και αφράτες μπουκιτσες.
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτας5 σπαράγγια
2 κρόκους αυγών
200 ml κρέμα γάλακτος
100 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
1 κουταλιά βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-_slEVMDYX_I/UbdycNfBLgI/AAAAAAAAjQE/tWZc5ufIBfY/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τα σπαράγγια και τα βράζουμε στη συνέχεια για 5 λεπτά σε βραστό νερό.
Βήμα 2
![2 2](http://lh3.ggpht.com/-4rWSTDb7mIc/Ubdyds29drI/AAAAAAAAjQU/G7G5Dgx0TVk/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόβουμε τα σπαράγγια σε μικρά κομμάτια και σοτάρετε τα σπαράγγια σε ένα τηγάνι με ένα κομματάκι βούτυρο, στη συνέχεια, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-61PZtm5LrY0/UbdyfKeekUI/AAAAAAAAjQk/asHxOBlwxQY/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάστε το μείγμα στο μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος και τη παρμεζάνα.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-64HiGxpCgjw/UbdygnzFMTI/AAAAAAAAjQ0/QMvK-frgqTo/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε τα σπαράγγια, κομμένα σε μικρά κομμάτια και ανακατέψτε.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-_5Z_FVW6FYo/UbdyiPrka-I/AAAAAAAAjRE/0vRXLtfCLt8/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με μέγεθος όπως στη παραπάνω εικόνα.
Βήμα 6
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-TGbjHcA4uPo/UbdykHdhpwI/AAAAAAAAjRU/TycUQW-JpBo/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Βουτυρώνουμε τα καλούπια και αλευρώνουμε, τοποθετούμε τη ζύμη και την απλώνουμε καλά, τσιμπάμε με ένα πιρούνι.
Βήμα 7
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-oKLRFl7Ne3Y/UbdylzZnDyI/AAAAAAAAjRk/5m6P9_p1gak/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε τη γέμιση στη βάση της ζύμης ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 8
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-vCNuRuNEkt8/Ubdynti_jnI/AAAAAAAAjR0/75qq_WhQSG0/8_thumb%25255B16%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!