ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πιτακια με σπαράγγια

    8
    Μίνι πιτακια με σπαράγγια και τυρί, νόστιμες και αφράτες μπουκιτσες.  


    Υλικά:

    1 ρολό σφολιάτας
    5 σπαράγγια
    2 κρόκους αυγών
    200 ml κρέμα γάλακτος
    100 γραμμάρια  τυρί παρμεζάνα
    1 κουταλιά  βούτυρο
    Αλάτι, πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε τα σπαράγγια και τα βράζουμε στη συνέχεια για 5 λεπτά σε βραστό νερό.

    Βήμα 2

    2
    Κόβουμε τα σπαράγγια σε μικρά κομμάτια και  σοτάρετε τα σπαράγγια σε ένα τηγάνι με ένα κομματάκι βούτυρο, στη συνέχεια, προσθέστε αλάτι και πιπέρι.

    Βήμα 3

     3
    Ετοιμάστε το μείγμα στο μπωλ χτυπάμε τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος και τη  παρμεζάνα.

    Βήμα 4

    4
    Προσθέστε τα σπαράγγια, κομμένα σε μικρά κομμάτια και ανακατέψτε.

    Βήμα 5

    5
    Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε με μέγεθος όπως στη παραπάνω εικόνα.

    Βήμα 6

    6
    Βουτυρώνουμε  τα καλούπια και αλευρώνουμε, τοποθετούμε  τη ζύμη και την απλώνουμε καλά, τσιμπάμε με ένα πιρούνι.

    Βήμα 7

    7
    Ρίχνουμε τη γέμιση στη βάση της ζύμης ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς  για 20 λεπτά.

    Βήμα 8

     8
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Πιτακια με σπαράγγια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή