Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και νόστιμο πρώτο πιάτο, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.
Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε!
Υλικά:
300 γραμμάρια λαζάνια500 γραμμάρια μανιτάρια
100 γραμμάρια ζαμπόν
200 γραμμάρια ντοματίνια
20 γραμμάρια παρμεζάνα
Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι,λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-6YIZ4b_QGPQ/Ubd5vrYQ_bI/AAAAAAAAjSc/VmAqna10UZo/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε και πλυντε καλά τα μανιτάρια.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-DLy80AfWVAI/Ubd5xrl4qOI/AAAAAAAAjSs/loQM23p4OGY/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τις αφήνετε να ψηθούν σε ένα μεγάλο τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-EwQdUdBQ3gk/Ubd5zf70CsI/AAAAAAAAjS8/gV6x2zeAlrc/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε τις ντομάτες κομμένες σε 4 κομμάτια, το μαϊντανό και το αλάτι.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-wT3rt_tVt7c/Ubd51MzStoI/AAAAAAAAjTM/r3BUHG0Z6qs/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τέλος, προσθέτουμε το ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες, κλείνουμε το μάτι και ανακατεύουμε και καλύπτουμε τη σάλτσα με ένα καπάκι.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-vTwXMoF52gM/Ubd526E_dbI/AAAAAAAAjTc/jsW3hrNOAo4/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα όταν γίνουν al dente και ρίξτε τα στο το τηγάνι με το τυρί παρμεζάνα.
Βήμα 6
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-jObqwpxKQzQ/Ubd54-zfuCI/AAAAAAAAjTs/KqlJki33HpI/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με μανιτάρια, ζαμπόν και τα ντοματάκια για μερικά λεπτά.
Βήμα 7
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-SeXYzNw_TqY/Ubd560XF3ZI/AAAAAAAAjT8/rVxYfb4G6oA/7_thumb%25255B16%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!