Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και νόστιμο πρώτο πιάτο, αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς.
Δοκιμάστε το και θα το λατρέψετε!
Υλικά:
300 γραμμάρια λαζάνια500 γραμμάρια μανιτάρια
100 γραμμάρια ζαμπόν
200 γραμμάρια ντοματίνια
20 γραμμάρια παρμεζάνα
Μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι,λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίστε και πλυντε καλά τα μανιτάρια.
Βήμα 2
Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και τις αφήνετε να ψηθούν σε ένα μεγάλο τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 3
Τώρα προσθέστε τις ντομάτες κομμένες σε 4 κομμάτια, το μαϊντανό και το αλάτι.
Βήμα 4
Τέλος, προσθέτουμε το ζαμπόν κομμένο σε λωρίδες, κλείνουμε το μάτι και ανακατεύουμε και καλύπτουμε τη σάλτσα με ένα καπάκι.
Βήμα 5
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα όταν γίνουν al dente και ρίξτε τα στο το τηγάνι με το τυρί παρμεζάνα.
Βήμα 6
Ανακατέψτε τα ζυμαρικά με μανιτάρια, ζαμπόν και τα ντοματάκια για μερικά λεπτά.
Βήμα 7
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!