ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γάδος σε λαδόκολλα

    6
    Ο γάδος σε λαδόκολλα  είναι ένα ελαφρύ και υγιεινό πιάτο ιδανικό για όσους βρίσκονται σε δίαιτα  και για τα παιδιά, μπορεί να ετοιμαστεί  σε πολύ λίγο χρόνο και δεν λερώνεται καθόλου. Ο γάδος συνδυάζεται στο ψήσιμο  με ντοματίνια, ελιές και βασιλικό.

    Υλικά:


    Γάδος
    10 ντοματίνια
    10 μαύρες ελιές
    Βασιλικός
    Ελαιόλαδο
    Αλάτι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Πλένουμε και κάνουμε  μια τομή στην κοιλιά του γάδου, και ξεπλένουμε  κάτω από τρεχούμενο νερό.

    Βήμα 2

    2
    Κόψτε το κεφάλι και τα πτερύγια του, αλατίζουμε  το εσωτερικό  του και τοποθετήστε το στο κέντρο σε  ένα φύλλο λαδόκολλας και πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.

    Βήμα 3

    3
    Προσθέτουμε τα  ντοματίνια κομμένα στη μέση, τις  μαύρες ελιές το βασιλικό και  λίγο αλάτι.

    Βήμα 4

    4
    Κλείστε το  ψάρι στη λαδόκολλα, δένουμε με σπάγκο τα πλαϊνά όπως στην εικόνα σαν μια καραμέλα.


    Βήμα 5

    5
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.


    Βήμα 6

    6
    Όταν ο μπακαλιάρος έχει ψηθεί, τον  βγάζουμε από το φούρνο, ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Γάδος σε λαδόκολλα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή