Νόστιμες κροκέτες μπακαλιάρου που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα.
Υλικά:
150 γραμμάρια γάδος (φιλέτο)1/2 λεμόνι
1 αυγό
30 γραμμάρια αλεύρι
50 γραμμάρια φρυγανιά
Αλάτι, ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόβουμε το φιλέτο μπακαλιάρου σε μακριά ραβδια.
Βήμα 2

Βρέξτε τα μπαστούνια με το χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο, αφήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 3

Ετοιμάστε τρία πιάτα, βάλτε σε ένα το χτυπημένο αυγό με μια πρέζα αλάτι, σε ένα άλλο το αλεύρι και τη φρυγανιά στο τελευταίο.
Βήμα 4

Περάστε τα φιλέτα του μπακαλιάρου στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος, στην τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 5


Τηγανίστε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 6

Σερβίρετε και συνοδέψτε με πατάτες, σαλάτα και με μια φέτα λεμόνι. Καλή σας Όρεξη!