ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Κροκέτες Ψαριών

    7
    Νόστιμες κροκέτες μπακαλιάρου που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα.

    Υλικά:

    150 γραμμάρια  γάδος  (φιλέτο)
    1/2 λεμόνι
    1 αυγό
    30 γραμμάρια  αλεύρι
    50 γραμμάρια  φρυγανιά
    Αλάτι, ελαιόλαδο

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Κόβουμε το φιλέτο μπακαλιάρου σε  μακριά ραβδια.

    Βήμα 2

    2
    Βρέξτε τα  μπαστούνια με το χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο, αφήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά.

    Βήμα 3

    3
    Ετοιμάστε τρία πιάτα, βάλτε σε ένα το χτυπημένο αυγό με μια πρέζα αλάτι, σε ένα άλλο το αλεύρι και τη φρυγανιά  στο τελευταίο.

    Βήμα 4

    4
    Περάστε τα φιλέτα του μπακαλιάρου στο αλεύρι, στη συνέχεια στο  αυγό  και  τέλος, στην τριμμένη φρυγανιά.

    Βήμα 5

    6 5
    Τηγανίστε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, 4 λεπτά από κάθε πλευρά.

    Βήμα 6

    7
    Σερβίρετε και  συνοδέψτε με πατάτες, σαλάτα και με μια φέτα λεμόνι. Καλή σας Όρεξη!
    Κροκέτες  Ψαριών
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή