ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γεμιστά άνθη κολοκυθιών

    8
    Τα γεμιστά άνθη κολοκυθιών  συνήθως ετοιμάζονται  με γέμιση από ανθότυρο και μετά στο  κουρκούτι και τηγάνισμα,  όμως  σήμερα  σας παρουσιάζουμε μια άλλη γέμιση με  πατάτα, τυρί  και ζαμπόν, αρωματισμένα  με μαντζουράνα,  ψητά στο φούρνο  ελαφρύτερο, πιο υγιεινό και εξίσου γευστικό.

    Υλικά:

    10 γραμμάρια κολοκυθολούλουδα
    1 πατάτα
    80 γραμμάρια του ζαμπόν
    150 γραμμάρια καπνιστό τυρί
    1 κουταλιά  παρμεζάνα
    1 αυγό
    Μαντζουράνα
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Βάλτε τη σε ένα μπολ με το ζαμπόν και το καπνιστό τυρί, όλα κομμένα σε μικρά κομμάτια.

    Βήμα 2

    2
    Ανακατεύετε συνέχεια, προσθέστε ένα αυγό, το τυρί παρμεζάνα, τη  μαντζουράνα, μια πρέζα αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε.


    Βήμα 3

    3 4
    Καθαρίστε τα λουλούδια  περνώντας τα γρήγορα κάτω από κρύο νερό, στη συνέχεια, τα  στραγγίζουμε και τα αφήνουμε απαλά για να στεγνώσουν.

    Βήμα 4

    5
    Ανοίξτε τα λουλούδια   και αφαιρέστε το κεντρικό σημείο, με ε τη βοήθεια ενός κουταλιού γεμίζουμε τα  λουλούδια.

    Βήμα 5

    6
    Τα τοποθετούμε σε ένα λαδωμένο ταψί.

    Βήμα 6

    7
    Ψήνουμε στους 180 βαθμούς  για 20 λεπτά.

    Βήμα 7

     8
    Αφαιρέστε από το φούρνο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!
    Γεμιστά άνθη κολοκυθιών
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή