Γλειφιτζούρι με ακτινίδιο και επικάλυψη σοκολάτας το ακτινίδιο πηγαίνει τέλεια με την μαύρη σοκολάτα και έχει φρέσκια και δροσερή γεύση, ένα γλυκό ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Υλικά:
2 ακτινίδια100 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-dTCef9f1B1U/Ue1pv65eL5I/AAAAAAAAksg/SR1ltZ__qR4/1_thumb8.jpg?imgmax=800)
Καθαρίζουμε το ακτινίδιο και το κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-csJJqB2dEkI/Ue1pxEnPx8I/AAAAAAAAksw/nkVKYZu8yZ8/2_thumb8.jpg?imgmax=800)
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/--Y1HmvqcgIc/Ue1pyedjUcI/AAAAAAAAktA/gwC4hfe2rM0/3_thumb7.jpg?imgmax=800)
Περάστε το ξυλάκι σε κάθε φέτα από το ακτινίδιο.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-6-h3OHYoblU/Ue1pzWuNCtI/AAAAAAAAktQ/91x268JJI14/4_thumb9.jpg?imgmax=800)
Περάστε τα στη λιωμένη σοκολάτα και στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και αφήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 5
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-wJWP51_vjnA/Ue1p07o4KlI/AAAAAAAAktg/e1DBMUe_WvQ/6_thumb10.jpg?imgmax=800)
Όταν η σοκολάτα έχει σκληρύνει, σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!