Γλειφιτζούρι με ακτινίδιο και επικάλυψη σοκολάτας το ακτινίδιο πηγαίνει τέλεια με την μαύρη σοκολάτα και έχει φρέσκια και δροσερή γεύση, ένα γλυκό ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Υλικά:
2 ακτινίδια100 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίζουμε το ακτινίδιο και το κόβουμε σε φέτες όχι πολύ λεπτές.
Βήμα 2

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.
Βήμα 3

Περάστε το ξυλάκι σε κάθε φέτα από το ακτινίδιο.
Βήμα 4

Περάστε τα στη λιωμένη σοκολάτα και στη συνέχεια τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και αφήστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 5

Όταν η σοκολάτα έχει σκληρύνει, σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!