Τα μαριναρισμένα κολοκυθάκια είναι ένα κλασικό πιάτο του καλοκαιριού.
Υλικά:
2 κολοκυθάκια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
20 γραμμάρια κουκουνάρι
Δυόσμος
Ελαιόλαδο
Αλάτι, ξύδι
Συνταγή:
Βήμα 1
Πλυντε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε φέτες όπως στη παραπάνω εικόνα.
Βήμα 2
Ψήστε τα κολοκυθάκια ανά πλευρά. Βάλτε τα σε ένα πιάτο και αφήστε τα να κρυώσουν.
Βήμα 3
Ετοιμάστε τη μαρινάδα βάζουμε σε ένα μπολ το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, το λάδι και το δυόσμο.