![8 8](http://lh5.ggpht.com/-aeDx8KaetBY/UfLP73IzyMI/AAAAAAAAk3A/bHkV0a89Ptw/8_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια συνταγή με μελιτζάνα, ζαμπόν και τυρί. Ένα νόστιμο σνακ που συμπληρώνει το δείπνο στο τραπέζι σας.
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτα1 μελιτζάνα
60 γραμμάρια ζαμπόν
20 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-3LWiUDPEJH8/UfLP9QhdgJI/AAAAAAAAk3Q/Amc1s5OsOG4/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε και πλυντε τις μελιτζάνες τις ψήνουμε και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-sYfE8RO0rYg/UfLP-1gIeQI/AAAAAAAAk3g/Kb08812JrD4/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόβουμε σε φέτες και στη συνέχεια τις βάζουμε σε ένα πιάτο και αφήστε τες να κρυώσουν.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-RUJWZcEUziU/UfLQAcPRpQI/AAAAAAAAk3w/b2yB-d_eFVk/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε τη ζύμη και κόβουμε σε λωρίδες.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-cA0vcFDu87Q/UfLQBl0G8nI/AAAAAAAAk4A/E44dFzkO-B8/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τις μελιτζάνες πάνω στη ζύμη στην ακριανή πλευρά όπως στην εικόνα.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-doG7s7MXkZw/UfLQCwW2S8I/AAAAAAAAk4Q/fFsXdSNiW1A/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια καλύψτε τες με ένα κομμάτι ζαμπόν και τυρί παρμεζάνα.
Βήμα 6
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-DlQ9S_Ou1Zk/UfLQDwxMNNI/AAAAAAAAk4g/dwooHNloqD0/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε τη ζύμη και κυλήστε τη επάνω στον εαυτό της για να σχηματιστεί ένα ροζ τριαντάφυλλο.
Βήμα 7
![7 7](http://lh5.ggpht.com/-pbVgRd2REUs/UfLQFQJlxSI/AAAAAAAAk4w/y-NwIPjFZHg/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τριαντάφυλλα μελιτζάνας σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 8
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-FljD9043OMY/UfLQG3hPUqI/AAAAAAAAk5A/jPe-LFgWcbg/8_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!