Ένα νόστιμο κυρίως πιάτο με κρέας, αυτή τη φορά με φέτες χοιρινού, γεμισμένο με μαλακό τυρί, ρόκα και κουκουνάρι. Η συνταγή είναι πολύ απλή, το κρέας είναι μαλακό και η γέμιση νόστιμη.
Υλικά:
500 γραμμάρια ψαρονέφρι
150 γραμμάρια φέτα
1 δέσμη ρόκα
20 γραμμάρια κουκουνάρι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι άσπρο κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
Χτυπάμε τις φέτες του κρέατος σε ένα ξύλο κοπής με το ειδικό εργαλείο.
Βήμα 2
Γεμίστε τις φέτες με τη ρόκα, κομμάτια από τη φέτα, τα ψημένα κουκουνάρια, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
Κλείστε τις φέτες του κρέατος σαν πορτοφόλι, σφραγίζεται στη συνέχεια τις άκρες με τις οδοντογλυφίδες.
Βήμα 4
Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις φέτες του κρέατος και μαγειρεύουμε για 2 με 3 λεπτά.
Βήμα 5
Γυρίστε το κρέας και μαγειρέψτε και από την άλλη πλευρά, ρίχνουμε το λευκό κρασί, αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 6
Σερβίρετε με λίγη ρόκα. Καλή σας Όρεξη!