ΝΕΑ

    Γεμιστές μπουκιές με χοιρινό και φέτα

    6
    Ένα νόστιμο κυρίως πιάτο με κρέας, αυτή τη φορά με  φέτες χοιρινού, γεμισμένο με μαλακό τυρί,  ρόκα και κουκουνάρι. Η συνταγή είναι πολύ απλή, το κρέας είναι μαλακό και η γέμιση νόστιμη.

     

    Υλικά:

     
    500 γραμμάρια ψαρονέφρι
    150 γραμμάρια  φέτα
    1 δέσμη  ρόκα
    20 γραμμάρια  κουκουνάρι
    1 σκελίδα  σκόρδο
    1 φλιτζάνι άσπρο κρασί
    Αλάτι, πιπέρι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Χτυπάμε τις φέτες του κρέατος σε ένα ξύλο κοπής με το ειδικό εργαλείο.

    Βήμα 2

    2
    Γεμίστε τις φέτες με τη ρόκα, κομμάτια από τη φέτα, τα ψημένα κουκουνάρια, αλάτι και πιπέρι.

    Βήμα 3

    3
    Κλείστε τις φέτες του κρέατος σαν  πορτοφόλι, σφραγίζεται στη συνέχεια τις άκρες   με τις οδοντογλυφίδες.

    Βήμα 4

    4
    Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τις φέτες του κρέατος και μαγειρεύουμε για 2 με 3 λεπτά.

    Βήμα 5

    5
    Γυρίστε το κρέας και μαγειρέψτε και από την άλλη πλευρά, ρίχνουμε το λευκό κρασί, αλάτι και το  πιπέρι.

    Βήμα 6

    6
    Σερβίρετε με λίγη ρόκα. Καλή σας Όρεξη!
    Γεμιστές μπουκιές με χοιρινό και φέτα
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή