
Μια γρήγορη συνταγή αλλά επίσης εντυπωσιακή και ιδιαίτερα καλή είναι αυτή η ένωση αυτών των 3 γεύσεων μαζί που είναι υπέροχη!
Υλικά:
500 γραμμάρια σύκα100 γραμμάρια ζαμπόν
50 γραμμάρια τυρί πεκορίνο
Συνταγή:
Βήμα 1

Πλύνετε τα σύκα και κόψτε τα σε τέσσερις μεριές όπως στην εικόνα.
Βήμα 2

Απαλά ανοίξτε τα και τοποθετήστε στο κέντρο μια φέτα ζαμπόν σαν τριαντάφυλλο.
Βήμα 3

Τακτοποιήστε τα σύκα με το ζαμπόν σε μια πιατέλα.
Βήμα 4

Τοποθετήστε λωρίδες τυριού στο κέντρο κάθε σύκου και πασπαλίζουμε με τυρί πεκορίνο. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!