![4 4](http://lh3.ggpht.com/--qzsDhU1_8I/UiJbs14J7eI/AAAAAAAAmKA/EHcmC6GLVEs/4_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια γρήγορη συνταγή αλλά επίσης εντυπωσιακή και ιδιαίτερα καλή είναι αυτή η ένωση αυτών των 3 γεύσεων μαζί που είναι υπέροχη!
Υλικά:
500 γραμμάρια σύκα100 γραμμάρια ζαμπόν
50 γραμμάρια τυρί πεκορίνο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-eg1pr_croUU/UiJbuFVFl7I/AAAAAAAAmKQ/0PD95_vwvYw/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλύνετε τα σύκα και κόψτε τα σε τέσσερις μεριές όπως στην εικόνα.
Βήμα 2
![2 2](http://lh3.ggpht.com/-tMfGy5xDQrc/UiJbvpeGlHI/AAAAAAAAmKg/OUagJRJSviw/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Απαλά ανοίξτε τα και τοποθετήστε στο κέντρο μια φέτα ζαμπόν σαν τριαντάφυλλο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-DrFsrAvBK2M/UiJbxGkLDzI/AAAAAAAAmKw/NURqLnjh5Ts/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τακτοποιήστε τα σύκα με το ζαμπόν σε μια πιατέλα.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/--sOJD4aOHrs/UiJbyssx0nI/AAAAAAAAmLA/ySUTADjdynU/4_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε λωρίδες τυριού στο κέντρο κάθε σύκου και πασπαλίζουμε με τυρί πεκορίνο. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!