ΝΕΑ

    Γεμιστό μπιφτέκι με μανιτάρια και καπνιστό τυρί

    10
    Γεμιστό μπιφτέκι με μανιτάρια και καπνιστό τυρί, μια γρήγορη  εύκολη  και νόστιμη συνταγή. Το κρέας είναι μαγειρεμένο σε  τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε και το καπάκι για να ψηθεί καλά μέσα και πάνω   το κρέας και να  παραμείνει αρκετά μαλακό, αν προτιμάτε, μπορείτε επίσης να το μαγειρέψετε  στο φούρνο, νομίζω 20 λεπτά στους 180  βαθμούς πρέπει να είναι αρκετά. Δοκιμάστε τα!

    Υλικά:

    600 γραμμάρια κιμάς
    2 αυγά
    3 κουταλιές τυρί παρμεζάνα
    250 γραμμάρια  μανιτάρια
    100 γραμμάρια  καπνιστό τυρί
    1 σκελίδα  σκόρδο
    Μαντζουράνα
    Αλάτι
    Πιπέρι
    Λάδι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Σε ένα μπολ βάλτε τον κιμά με τα αυγά, το  τυρί παρμεζάνα, τη μαντζουράνα, το αλάτι και το πιπέρι.

    Βήμα 2

    2
    Ανακατέψτε καλά.

    Βήμα 3

    3
    Τοποθετήστε  το κρέας σε μια  λαδόκολλα  και από πάνω μια λαδόκολλα για να σχηματιστεί  ένα  λεπτό στρώμα.

    Βήμα 4

    4
    Με ένα κύπελλο κόψτε τα στρογγυλά μπιφτέκια.

    Βήμα 5

    5
    Σε κάθε μπιφτέκι  δημιουργείστε  ένα αυλάκι με ανυψωμένα χείλη λίγο και βάλτε τα  στο ψυγείο για μισή ώρα.

    Βήμα 6

    6
    Εν τω μεταξύ, καθαρίστε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε φέτες και  τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο, στη συνέχεια, κόβουμε το  καπνιστό τυρί σε φέτες.


    Βήμα 7

    7
    Βάλτε τα μανιτάρια μέσα στο κυκλακι του μπιφτεκιού.


    Βήμα 8

    8
    Μαγειρέψτε το κρέας σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, καλύπτοντας  το τηγάνι  με καπάκι.


    Βήμα 9

    9
    Μετά από 15 λεπτά, προσθέστε το καπνιστό τυρί, σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε με ένα καπάκι για 5 λεπτά ακόμα ή μέχρι το καπνιστό τυρί να λιώσει.



    Βήμα 10

    10
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Γεμιστό μπιφτέκι με μανιτάρια και καπνιστό τυρί
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή