Ο συνδυασμός των φρούτων με τα αλμυρά πιάτα είναι ένας καλός συνδυασμός γεύσεων Το χοιρινό κρέας πηγαίνει πολύ καλά με τα λευκά σταφύλια και αν επιλέξετε ένα λευκό κρασί με ελαφρώς φρουτώδης γεύση,θα έχετε γεύσεις που είναι σίγουρο ότι θα αρέσουν ακόμα και τους πιο σκεπτικιστές. Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
4 μπριζόλες χοιρινές300 γραμμάρια σταφύλια λευκά
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλάτι, λάδι, αλεύρι
Συνταγή:
Βήμα 1
Πλένουμε τα σταφύλια, τα κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τους σπόρους, περνάμε από το αλεύρι τις χοιρινές μπριζόλες μας.
Βήμα 2
Στη συνέχεια τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 3
Ρίχνουμε το λευκό κρασί, προσθέτουμε τα σταφύλια, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για δέκα λεπτά, γυρίζοντας το κρέας μια-δυο φορές.
Βήμα 4
Σερβίρετε τις χοιρινές μπριζόλες με τα σταφύλια. Καλή σας Όρεξη!