![10 10](http://lh3.ggpht.com/-PZfAP9lDiGc/Uvu3LOgTXKI/AAAAAAAAsnU/yDUaPrvPjTQ/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Η σημερινή συνταγή είναι καρδιές πατάτας γεμιστές με σπανάκι και μπέικον, μια τέλεια συνταγή για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο ένα νόστιμο πιάτο και ρομαντικό! :)
Υλικά:
1 κιλό πατάτες2 αυγά
25 γραμμάρια βούτυρο
25 γραμμάρια ζαμπόν
60 γραμμάρια μπέικον
100 γραμμάρια σπανάκι
60 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
100 ml μπεσαμελ
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-i1gbSgeSy_c/Uvu3Mm1s8KI/AAAAAAAAsnk/ZG05Qm2W5nk/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό για 30 λεπτά.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-Lud9XseDoIo/Uvu3OUwhVwI/AAAAAAAAsn0/Qo8MQxfhE04/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κάνουμε πουρέ, τον βάζουμε σε ένα μπολ, στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά, το βούτυρο, το τυρί παρμεζάνα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-2lrDgCD8J2c/Uvu3P5Ix3JI/AAAAAAAAsoE/p52QDA2cPwo/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα γίνει λείο.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-832TxOr4fYo/Uvu3RicZbRI/AAAAAAAAsoU/TIHFkIPvu0g/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μαγειρέψτε το σπανάκι στον ατμό για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-lUlfncjiof8/Uvu3TPseljI/AAAAAAAAsok/waB2qnRGDIk/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάστε τη μπεσαμελ.
Βήμα 6
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-TFoBLcve4qo/Uvu3Uv7kflI/AAAAAAAAso0/gkycbdeiYLY/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βουτυρώστε τα μικρά καλούπια σε σχήμα καρδίας (αν χρησιμοποιείτε φόρμες σιλικόνης δεν θα είναι απαραίτητο), προσθέστε λίγο πουρέ πατάτας, καλύψτε όλη τη φόρμα και σχηματίστε μια τρύπα στο κέντρο.
Βήμα 7
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-4F_u8f5w7uc/Uvu3WDtCzDI/AAAAAAAAspE/Glq0KOQ3zzw/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Γεμιστέ τη τρύπα βάζοντας ένα κομμάτι μπέικον, μετά το σπανάκι και μετά το τυρί μοτσαρέλα και τέλος τη μπεσαμελ.
Βήμα 8
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-ZTDfDQ_lQT4/Uvu3XmRzbJI/AAAAAAAAspU/d8EDddQqFpA/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε το μείγμα πατάτας και συμπιέστε . Βάλτε μπούκλες βουτύρου στην επιφάνεια και στη συνέχεια ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 9
![9 9](http://lh3.ggpht.com/-PqnPXBzJy6Y/Uvu3ZSxefmI/AAAAAAAAspk/27ycZdfx9Zo/9_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφήστε τες να κρυώσουν λίγο.
Βήμα 10
![11 11](http://lh3.ggpht.com/-4ZA-vbK2e-4/Uvu3bJb30qI/AAAAAAAAsp0/S7anBML1StI/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, αφαιρέστε τις καρδιές από τα καλούπια και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!