
Καλή σας μέρα, ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα με μια πασχαλινή συνταγή με σοκολατένια αυγά και γέμιση τυριού και κέικ.
Υλικά:
300 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος150 γραμμάρια κέικ
150 γραμμάρια τυρί cottage
Συνταγή:
Βήμα 1

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί .
Βήμα 2

Αλείψτε τα καλούπια σιλικόνης με τη λιωμένη σοκολάτα και βάλτε τα στην κατάψυξη.
Βήμα 3

Βγάλτε το καλούπι με τα αυγά από την κατάψυξη και δείτε αν έχει σχηματιστεί το παχύ στρώμα σοκολάτας ομοιόμορφα.
Βήμα 4

Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το τυρί cottage με το κέικ.
Βήμα 5

Ανακατέψτε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 6

Με τη βοήθεια ενός κουταλιού του γλυκού, βάζουμε τη γέμιση μέσα στα καλούπια και πιέζουμε ελαφρά, τα βάζουμε ξανά στην κατάψυξη για λίγα λεπτά.
Βήμα 7

Τα βγάζουμε από τη κατάψυξη και πασπαλίζουμε με τη σοκολάτα, έπειτα τα βάζουμε πίσω στην κατάψυξη για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 8

Τώρα αφαιρέστε τα αυγά από τα καλούπια με ένα κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε τη περίσσεια σοκολάτα γύρω από τις άκρες.
Βήμα 9

Σερβίρετε με διακόσμηση ενός λουλουδιού σοκολάτας.
