![4 4](http://lh6.ggpht.com/-0WYGJSjaFGU/UxRqqQMYYxI/AAAAAAAAtJU/-sHrOuN0bAQ/4_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Αρωματική ζάχαρη με βότανα και μπαχαρικά όπως μέντα, λεμόνι και κανέλα, για όσους δεν τους αρέσει η έντονη γεύση του αλκοόλ, αφού περάσει ένας μήνας και τα αφαιρέσουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού, μπορείτε να τα κάψετε με έναν αναπτήρα να εξασθενίσει λίγο η αλκοόλη και στη συνέχεια το δοκιμάζουμε.
Υλικά:
300 γραμμάρια ζάχαρη σε κύβους300 ml αλκοόλη
1 φλούδα από λεμόνι
Μέντα
Κανέλα
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-T5DOxNuVGHE/UxRqrlyqxKI/AAAAAAAAtJk/RDx6oDmnsq8/1_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Αποστειρώνουμε τα βάζα στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός σφιγκτήρα, τοποθετήστε το πρώτο στρώμα από κύβους ζάχαρης στο εσωτερικό τους.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/--D_d3VEm19I/UxRqtLYk7EI/AAAAAAAAtJ0/6U1zVaZsCB8/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε στη ζάχαρη τη γεύση που έχετε επιλέξει βάζοντας εναλλάξ στις στρώσεις ζάχαρης μάσα στο κάθε βάζο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-u4-IxTnewUc/UxRqucZyp2I/AAAAAAAAtKE/C4ub-g8u5DI/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με το αλκοόλ, κλείστε τα βάζα και τοποθετήστε τα στο ντουλάπι για 1 μήνα.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-PSVuA_unJP8/UxRqvx3nOcI/AAAAAAAAtKU/Hy0Qe2CNrF4/4_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Μετά από 30 ημέρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κύβους με ένα κουταλάκι του γλυκού. Δοκιμάστε τες!