ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Ζυμαρικά με σπαράγγια και μπέικον

    9
    Ζυμαρικά με σπαράγγια και μπέικον δοκιμάστε ένα πολύ νόστιμο συνδυασμό με ζυμαρικά και σπαράγγια που δένουν οι γεύσεις μεταξύ τους με την προσθήκη και του μπέικον.

     

    Υλικά:

    250 γραμμάρια  ζυμαρικά
    200 γραμμάρια  σπαράγγια
    100 γραμμάρια   μπέικον
    25 γραμμάρια  σιτηρών
    1/2 κρεμμύδι
    Λάδι
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1 2
    Καθαρίστε τα σπαράγγια  και στη συνέχεια τα βράζουμε για 5 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια,  τα στραγγίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια

    Βήμα 2

    3
    Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε  το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέστε τα σπαράγγια και μαγειρέψτε για περίπου 5 λεπτά.


    Βήμα 3

    4 5
    Σήκωσε τα μισά  σπαράγγια, τα  μεγαλύτερα, τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ, προσθέτουμε τη  τριμμένη  παρμεζάνα, ένα ψιλόβροχο  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει κρέμα.


    Βήμα 4

    6
    Στο τηγάνι  προσθέτουμε το μπέικον σε κύβους και τα τηγανίζουμε για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε  το αλάτι και το πιπέρι.


    Βήμα 5

    7
    Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε και  όταν γίνουν al dente και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα.

    Βήμα 6

    8
    Προσθέστε την κρέμα με τα σπαράγγια και σοτάρετε τα ζυμαρικά στο τηγάνι  για ένα λεπτό.

    Βήμα 7

    9
    Στη συνέχεια σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη! 
    Ζυμαρικά με σπαράγγια και μπέικον
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή