Σας παραθέτουμε τη συνταγή της ημέρας και σας ευχόμαστε να έχετε ένα Καλό Σαββατοκύριακο!
Υλικά:
350 γραμμάρια ρύζι300 γραμμάρια κιμά
200 γραμμάρια από μανιτάρια
300 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα
50 γραμμάρια παρμεζάνα
500 ml πελτέ ντομάτας
1 αυγό
1 κρεμμύδι
Ψίχουλα ψωμιού
Βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με το λάδι, προσθέτουμε τον κιμά και τα τηγανίζουμε.
Βήμα 2
Προσθέστε τα μανιτάρια, το αλάτι, το πιπέρι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας.
Βήμα 3
Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε για μισή ώρα.
Βήμα 4
Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε.
Βήμα 5
Βάλτε το ρύζι σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα με το κιμά και τα μανιτάρια.
Βήμα 6
Ανακατέψτε, προσθέστε το αυγό, την παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα, κομμένο σε κύβους.
Βήμα 7
Ανακατέψτε καλά.
Βήμα 8
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με στρωμένη με λαδόκολλα.
Βήμα 9
Καλύψτε με ένα στρώμα φρυγανιάς και κομματάκια βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.
Αφαιρέστε από το ταψί και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!