![10 10](http://lh4.ggpht.com/-dRQs6YW3Wj8/U53R-lzc6ZI/AAAAAAAAw9c/BSc6IAZEBRM/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια πίτσα με μια πολύ μαλακή ζύμη με το αλεύρι, το σιμιγδάλι, αλάτι, μαγιά και νερό, καρυκευμένο με το ελαιόλαδο, τις ντομάτες, τις ελιές και παραδοσιακά μαγειρεμένο στο φούρνο.
Υλικά:
200 γραμμάρια αλεύρι300 γραμμάρια σιμιγδάλι
10 γραμμάρια φρέσκια μαγιά ή 150 γραμμάρια ξερή μαγιά
350 ml νερό
10 γραμμάρια αλάτι
15 γραμμάρια ελαιόλαδο
200 γραμμάρια ντοματίνια
50 γραμμάρια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-e8EENoBlryE/U53SAH_LDiI/AAAAAAAAw9s/ksYjC0Y6xWs/1_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-O8gytNqa0RA/U53SEHgy3uI/AAAAAAAAw98/_by_oLL2Im8/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Λιώστε τη μαγιά σε ένα μπολ με νερό σε θερμοκρασία δωματίου.Τώρα προσθέστε το αλεύρι και το σιμιγδάλι.
Βήμα 2
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-Yhb9ENnFk9o/U53SF-xpE_I/AAAAAAAAw-M/4-sh_pw3J00/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμώνουμε τη ζύμη ζωηρά, στη συνέχεια, προσθέστε το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βήμα 3
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-3b6JHJuyZuw/U53SIs9q4hI/AAAAAAAAw-c/l-0hfKh8peA/4_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-YHqFTNTo9Tw/U53SKDQaNVI/AAAAAAAAw-s/9apEm2UzqTA/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμώνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα, σχηματίστε μια μπάλα, την αφήνουμε σε ένα λαδωμένο μπολ, σκεπάζουμε και αφήνουμε να φουσκώσει για 2 ώρες.
Βήμα 4
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-b2RB8HVzrXA/U53SLfUHwCI/AAAAAAAAw-8/GgoBSrs384Q/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![7 7](http://lh3.ggpht.com/-Uzd7Zx6wveA/U53SNBYZf7I/AAAAAAAAw_M/yDWjSwHqs_A/7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε τη ζύμη με τα χέρια σας σε λαδωμένο ταψί.
Βήμα 5
![8 8](http://lh3.ggpht.com/-FiMVivgRZrE/U53ST3jiKrI/AAAAAAAAw_c/pW5VJjUWTjo/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε τη ζύμη με ντοματίνια κομμένα στη μέση και πράσινες ελιές και αφήστε να φουσκώσει για περίπου 1 ώρα.
Βήμα 6
![9 9](http://lh6.ggpht.com/-mr7ynBU0BK0/U53SVWp3AAI/AAAAAAAAw_s/XT9eSvvdrxU/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 7
![11 11](http://lh6.ggpht.com/-bRVXnt-AsXA/U53SXn9CQNI/AAAAAAAAw_8/F75bL1xBLa0/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!