
Πράσινα φασόλια σωτέ με κουκουνάρι και προσούτο. Η συνταγη ειναι απλη και μπορειτε να τη συνοδεψετε με πατατες και μια σαλατα.
Υλικα:
400 γραμμαρια πράσινα φασόλια1 σκελίδα σκόρδο
20 γραμμαρια κουκουνάρι
50 γραμμάρια ζαμπόν
Λάδι
Αλατι
Πιπέρι
Συνταγη:
Βήμα 1


Πλύνετε και κόψτε τα πράσινα φασόλια μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε βραστό νερό.
Βήμα 2

Τσιγαριστε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι, προσθέτουμε τα κουκουνάρια και το ψιλοκομμένο ζαμπόν και μαγειρέψτε για λεπτά.
Βήμα 3

Στραγγίστε τα φασόλια τώρα, τα βάζουμε στο τηγανι με το κουκουνάρι, το αλάτι και τα τηγανίζουμε για ένα λεπτό.
Βήμα 4

Στη συνέχεια σερβιρετε και Καλη σας Ορεξη!