![5 5](http://lh6.ggpht.com/-GuoVxAhJ04A/VAttUBkaSgI/AAAAAAAAyhI/1MUyakt5X7A/5_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Ντοματίνια, καρυκευμένα με τη ζάχαρη, το λάδι, το αλάτι και τα βότανα, καραμελωμένα στο φούρνο, σερβίρονται ως γαρνιτούρα ή ως σάλτσα για ζυμαρικά, το ψωμί και με σκόρδο, πεντανόστιμα!.
Υλικα:
250 γραμμάρια καφέ ζάχαρη1 σκελίδα σκόρδο
Βότανα
Αλάτι,πιπέρι, λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-kRt9y1UydZk/VAttViAkf7I/AAAAAAAAyhY/iKh4eeBqUew/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλένουμε καλά τις ντομάτες.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-mm9F5yVg_GY/VAttXd7MjgI/AAAAAAAAyho/3vCPJ00tF_A/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε τα στη μέση και απλώστε τα σε μια λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα βάζοντας την κομμένη πλευρά προς τα επάνω.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-w0ADDBSGHQc/VAttZJ4kkTI/AAAAAAAAyh4/KduOoEKiSmY/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, ψιλοκομμένα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι και λίγο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-b8u1qv3TzMc/VAttatGJ17I/AAAAAAAAyiI/gpH6hfievpY/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120 βαθμούς για μια ώρα και μισή.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-paVLZveY4XA/VAttceoh34I/AAAAAAAAyiY/-m9viSXa96A/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν το σερβίρισμα, ως ορεκτικό ή συνοδευτικό πιάτο, ή να τα χρησιμοποιήσετε στα ζυμαρικά. Καλή σας Όρεξη!