Κουσκούς με αρακά και το σολομό, σερβίρεται ζεστή ή κρύα σαλάτα και με τους δύο τρόπους είναι πολύ νόστιμη!
Υλικά:
200 γραμμάρια κουσκούς300 γραμμάρια ζωμό λαχανικών
200 γραμμάρια φιλέτο σολομού
150 γραμμάρια αρακά
150 γραμμάρια ντομάτα
Βασιλικο, σχοινόπρασο, λάδι, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
Βάλτε το κουσκούς σε ζεστό ζωμό και ανακατεύουμε έως ότου γίνει όλο υγρό.
Βήμα 2
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Βήμα 3
Ζεματίστε τα μπιζέλια σε βραστό αλατισμένο νερό για 10 λεπτά, στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα πιάτο με τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το σολομό και τα κόβουμε σε κύβους.
Βήμα 4
Βάλτε τα σε ένα μπολ, στη συνέχεια, προσθέστε το βασιλικό, το σχοινόπρασο, το αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Βήμα 5
Επίσης, προσθέστε το κουσκούς και ανακατεύουμε, στη συνέχεια, σκεπάστε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 1 ώρα.
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!