![13 13](http://lh5.ggpht.com/-1z5679Hwhi8/VGjMCkniorI/AAAAAAAA0b4/LJxrn-HEBFw/13_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Χαριτωμένα μικρά σκυλιά χοτ-ντογκ, νόστιμα σάντουιτς για παιδικό πάρτι, είναι πραγματικά όμορφα και νόστιμα.
Υλικά:
250 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00250 γραμμάρια αλεύρι τύπου 0
50 γραμμάρια βούτυρο
40 γραμμάρια ζάχαρη
260 ml νερό
10 γραμμάρια αλάτι
14 γραμμάρια μαγιά
8 μαύρες ελιές
8 λουκάνικα Φραγκφούρτης
Σαλάτα
Μαγιονέζα
1 κρόκο αυγού
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-Tu_vQuCafF0/VGjMFvn1L7I/AAAAAAAA0cI/41uj_N5GShE/1_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε σε ένα μπολ το αλεύρι, κάνετε μια τρύπα στο κέντρο και προσθέτουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-BMvou6-xGas/VGjMHncld8I/AAAAAAAA0cY/7sjHJPTegZU/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε το νερό σε θερμοκρασία δωματίου και το μαλακωμένο βούτυρο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-WTDmQTTJyQ4/VGjMJxBUyZI/AAAAAAAA0co/-e9rkCmpILg/3_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Αρχίστε να ζυμώνετε. Ζυμώνουμε για περίπου δεκαπέντε λεπτά, σχηματίζουμε μια μπάλα και την αφήνετε να φουσκώσει στο φούρνο για 2 με 3 ώρες.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-3KFhW0r1Zlc/VGjMLdXALQI/AAAAAAAA0c4/VwkhuyCnjZg/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh3.ggpht.com/-_QtfEgG8CnM/VGjMMzY3otI/AAAAAAAA0dI/sIbZ_5mhfUs/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Πάρτε πίσω τη ζύμη και χωρίστε σε τμήματα 80 με 100 γραμμάρια το καθένα.
Βήμα 5
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-WMba5Vhp3Gg/VGjMOvb_oII/AAAAAAAA0dY/mofMBJjohf8/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κάνουμε αυτό το σχήμα όπως στην εικόνα, κάνετε δύο διαγώνια κοψίματα για να σχηματίσουμε την πλευρά με τα αυτιά του σκύλου και τη μύτη.
Βήμα 6
![7 7](http://lh3.ggpht.com/-Wzgcj0lkeXQ/VGjMQfeBAFI/AAAAAAAA0do/_6df2tQTxxg/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε τις μαύρες ελιές και σχεδιάστε τα μάτια και τη μύτη του σκύλου.
Βήμα 7
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-xxQBmDtpLw4/VGjMR8O0iHI/AAAAAAAA0d4/rCYab_W2nFI/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε τα στο σκύλο.
Βήμα 8
![9 9](http://lh3.ggpht.com/-LA9ftRDyPvs/VGjMUOxmqII/AAAAAAAA0eI/buhBYoFxaug/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνουμε να φουσκώσουν στο φούρνο για 2 ώρες.
Βήμα 9
![10 10](http://lh4.ggpht.com/-xiS6amBFU_0/VGjMWFFDw2I/AAAAAAAA0eY/Uz-pAGYNQUM/10_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις φουσκώσουν, τα αλείφουμε με ένα χτυπημένο αυγό.
Βήμα 10
![11 11](http://lh4.ggpht.com/-keK1u-vZvts/VGjMYCQ7-UI/AAAAAAAA0eo/TGmADOlbwMY/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
Βήμα 11
![12 12](http://lh6.ggpht.com/-AeauRcRDO_4/VGjMZlI_xGI/AAAAAAAA0e4/0RkSURC-Hzo/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφήστε τα να κρυώσουν, στη συνέχεια, κόψτε τα ρολά στη μέση κατά μήκος, δημιουργώντας το στόμα.
Βήμα 12
![13 13](http://lh3.ggpht.com/-b3V0qPyMrzs/VGjMbdLFJdI/AAAAAAAA0fI/KHBlkKHdi1w/13_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ολοκληρώνεται με μαγιονέζα, μαρούλι και ψητά χοτ-ντογκ. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!