
Ένα γλυκό με βάση μπισκότου και τρεις στρώσεις, με τρία είδη σοκολάτας, κρέμα γάλακτος, γάλα και ζελατίνη για να πυκνώσει, ένα γλυκό απλό και νόστιμο, Θα ήθελα να σας συστήσω αυτό το γλυκό σοκολάτας να το δοκιμάσετε και θα σας αρέσει.
Υλικά:
220 γραμμάρια μπισκότα80 γραμμάρια βούτυρο
200 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα
200 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
200 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος
450 ml γάλα
600 ml κρέμα γάλακτος
3 σακούλες ζελατίνη
Συνταγή:
Βήμα 1


Σπάμε τα μπισκότα και τα κάνουμε τρίμα σε ένα μίξερ, μεταφέρετε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.Ανακατέψτε καλά.
Βήμα 2

Ρίχνουμε το μπισκότο σε ένα στρογγυλό ταψί με λαδόκολλα και και συμπιέστε το καλά, με τη βοήθεια ενός κουταλιού.
Βήμα 3

Χοντροκόβουμε τη μαύρη σοκολάτα.
Βήμα 4

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα 150 ml γάλα και 200 ml κρέμα γάλακτος.
Βήμα 5

Προσθέστε ένα πακέτο ζελατίνης και τη σοκολάτα.
Βήμα 6

Ανακατεύετε για λίγα λεπτά, μέχρι να γίνει πυκνό το μείγμα.
Βήμα 7

Στρώστε το πρώτο στρώμα της μαύρης σοκολάτας, στο καλούπι.
Βήμα 8


Επαναλάβετε με τη σοκολάτα γάλακτος. Και μόλις πήξει, ρίξτε το μείγμα πάνω από το στρώμα της μαύρης σοκολάτας.
Βήμα 9


Στη συνέχεια, προχωρήστε με το στρώμα λευκής σοκολάτας.
Βήμα 10


Ρίχνουμε το στρώμα της λευκής σοκολάτας πάνω στη σοκολάτα γάλακτος.
Βήμα 11

Βάλτε το γλυκό στο ψυγείο να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 4 ώρες.
Βήμα 12

Όταν κρυώσει, διακοσμήστε το όπως σας αρέσει, εγώ χρησιμοποίησα μπούκλες σκούρας σοκολάτας, και σερβίρουμε. Καλή σας Όρεξη!