
Σπιτικά σοκολατάκια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μόνο δύσκολο για κάποιους από εσάς, είναι το που θα βρείτε την πάστα φουντουκιού, αλλά όλα μπορούν να λυθούν εύκολα με ανάμειξη ψημένων φουντουκιών με τη ζάχαρη μέχρι να κυκλοφορήσει το λάδι τους σχηματίζοντας μια παχιά κρέμα.
Υλικά:
300 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος150 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
120 γραμμάρια πάστα φουντουκιού
Συνταγή:
Βήμα 1

Λιώστε τη σοκολάτα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2

Μόλις λιώσει, σβήστε τη φωτιά και προσθέστε 80 γραμμάρια πάστα φουντουκιού και ανακατεύουμε.
Βήμα 3

Ρίχνουμε το μισό της σοκολάτας σε καλούπια ορθογώνια συμπληρώνουμε με το 1/3 της χωρητικότητάς τους. Βάλτε το καλούπι στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 4

Στη συνέχεια λιώστε τη λευκή σοκολάτα.
Βήμα 5

Μόλις λιώσει, σβήστε τη φωτιά και προσθέστε 40 γραμμάρια πάστα φουντουκιού.
Βήμα 6

Ανακατεύουμε μέχρις ότου το μίγμα να γίνει λείο.
Βήμα 7

Τώρα τη ρίχνουμε στο καλούπι έως τα 2/3 και μετά τη ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 8

Βγάζουμε το καλούπι και καλύπτουμε με την υπόλοιπη κρέμα σοκολάτας γάλακτος. Στη συνέχεια, τη βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 12 ώρες.
Βήμα 9

Βγάλτε τα σοκολατακια από το ψυγείο, αφαιρέστε τα από τα καλούπια. Περιμένετε μία ώρα πριν το σερβίρισμα και Καλή σας Όρεξη!