
Αυτά τα λεμόνια γεμιστά με τόνο είναι μια όμορφη πινελιά γεύσης και χρώματος στο τραπέζι σας. Δοκιμάστε τα!
Υλικά:
3 λεμόνια
160 γραμμάρια τόνος σε λάδι
30 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
Μαϊντανό, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1


Πλύνετε τα λεμόνια, κόψτε τα καπάκια και, με τη βοήθεια ενός κουταλιού αδειάστε τα εντελώς.
Βήμα 2

Σε ένα μπλέντερ, βάλτε τον τόνο καλά στραγγισμένο από το λάδι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, την κάπαρη, το βούτυρο και το μαϊντανό.
Βήμα 3

Ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσει, στη συνέχεια, προσθέστε το αλάτι και τη μαγιονέζα.
Βήμα 4

Γεμίζουμε τα λεμόνια με την κρέμα τόνου.
Βήμα 5

Βάλτε τα καπάκια τους και καλύψτε τα με πλαστική μεμβράνη, και τοποθετήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Βήμα 6

Μόλις σκληρύνουν, κόβουμε σε φέτες.

Στη συνέχεια, σερβίρετε τα λεμόνια γεμιστά με τόνο και Καλή σας Όρεξη!
