Γλυκό με Nutella και διογκωμένο ρύζι, δεν απαιτεί πολύ χρόνο ούτε προσπάθεια για την προετοιμασία. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
200 ml κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
30 γραμμάρια διογκωμένο ρύζι
100 γραμμάρια Nutella
Συνταγή:
Βήμα 1
Χτυπάμε την κρέμα πολύ κρύα από το ψυγείο, στη συνέχεια, προσθέστε στο μπολ με τη ζάχαρη άχνη και το στιγμιαίο καφέ.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε απαλά, από τα κάτω προς τα πάνω.
Βήμα 3
Καλύψτε με τη βάση με Nutella. Χρησιμοποιήστε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού Nutella για κάθε ένα καλούπι.
Βήμα 4
Μοιράζετε το μείγμα.
Βήμα 5
Βάλτε το διογκωμένο ρύζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα.
Βήμα 6
Ανακατεύουμε με το καφέ και το διογκωμένο ρύζι.
Βήμα 7
Βάλτε στην κατάψυξη να σκληρύνει για τουλάχιστον 4 ώρες.
Στη συνέχεια το γυρνάμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή σας Όρεξη!