
Γλυκό με Nutella και διογκωμένο ρύζι, δεν απαιτεί πολύ χρόνο ούτε προσπάθεια για την προετοιμασία. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
200 ml κρέμα γάλακτος
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
30 γραμμάρια διογκωμένο ρύζι
100 γραμμάρια Nutella
Συνταγή:
Βήμα 1

Χτυπάμε την κρέμα πολύ κρύα από το ψυγείο, στη συνέχεια, προσθέστε στο μπολ με τη ζάχαρη άχνη και το στιγμιαίο καφέ.
Βήμα 2

Ανακατεύουμε απαλά, από τα κάτω προς τα πάνω.
Βήμα 3

Καλύψτε με τη βάση με Nutella. Χρησιμοποιήστε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού Nutella για κάθε ένα καλούπι.
Βήμα 4

Μοιράζετε το μείγμα.
Βήμα 5

Βάλτε το διογκωμένο ρύζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα.
Βήμα 6

Ανακατεύουμε με το καφέ και το διογκωμένο ρύζι.
Βήμα 7

Βάλτε στην κατάψυξη να σκληρύνει για τουλάχιστον 4 ώρες.

Στη συνέχεια το γυρνάμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως.

Καλή σας Όρεξη!